Urmatoarea unealta pentru Jailbreak iPhone OS 4.2.1 s-ar putea numi Rubyra1n

Programatorul de software pentru "eliberarea" iPhone-urilor prin procesul numit jailbreak, George Hotz (imagine stanga), cunoscut in lumea internauta sub pseudonimul GeoHot, anunta ca este probabil ca urmatoarea unealta pentru jailbreak iPhone sa fie numita Rubyra1n.

Utilizatorii asteapta cu nerabdare un soft capabil sa faca jailbreak si sa deblocheze gadget-urile pe sistemul de operare 4.2.1, dupa cum ultimul soft care s-a dovedit capabil sa faca acest lucru a fost Limera1n (click aici pentru tutorial), insa numai pe iOS 4.1, fara a upgrada firmware-ul modemului. De atunci, toate jailbreak-urile anuntate pentru OS 4.2.1 au cel putin cate un defect: fie functioneaza in modul "priponit" (tethered) - adica trebuie repetate de fiecare data cand iPhone-ul ramane fara baterie sau este inchis, fie prezinta erori considerabile la rularea unor aplicatii.

GeoHot a lansat pana acum trei soft-uri revolutionare: blackra1n, limera1n si blacksn0w. Ramane de vazut daca el va fi cel care va aduce surpriza placuta celor care asteapta jailbreak si unlock pe iOS 4.2.1, cu Rubyra1n.

Deocamdata este confirmat faptul ca GeoHot a cumparat domeniul de internet rubyra1n.com, folosind aceleasi date de identificare Whois ca si pentru domeniile limera1n.com si blackra1n.com.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment