Zvonurile privind carcasa iPhone-ului de generatia 5 se adeveresc

O firma numita Global Direct Parts sustine ca are in posesir diferite componente ale generatiei urmatoare de iPhone. Reprezentantii departamentului de internet al firmei au incarcat on-line un videoclip in care sunt expuse unele componente ce par sa apartina urmatoarei generatii de iPhone (in principal carcasa acestuia).

Carcasa iPhone-ului 5 este facuta din aluminiu si are un slot pentru carduri micro-sim. Aceasta inseamna ca device-ul foloseste benzi GSM si ca va putea fi folosit via Verizon. In afara de acestea, iPhone-ul de generatia a 5-a mai prezinta unele mici diferente fata de iPhone 4, cum ar fi linia neagra de pe mijlocul carcasei si unele puncte negre, care pot fi observate si in imaginea alaturata.   

Ceea ce ne face sa spunem ca acesta este un zvon confirmat este ca Apple a pus copyright pe videoclipul de mai jos, stergand-ul de pe Youtube. Conform legislatiei Statelor Unite ale Americii, Apple trebuie, intr-adevar, sa fie proprietarul carcasei pentru a retrage de pe internet un videoclip in care aceasta apare. Ceea ce inseamna ca Global Direct Parts nu au mintit si componentele lor sunt originale.

Inainte ca clipul sa fie retras de pe Youtube, la 0:23 compania Global Direct Parts sustinea ca au deja ansamblat un iPhone 5 in intregime, iar la sfarsitul clipului reprezentantii firmei anuntau ca vor face publica mai multe date saptamana viitoare. Iata clipul:


Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment