Apple va incepe productia urmatorului iPhone in august 2011

Urmatorul iPhone de la Apple va intra in productie inainte de sfarsitul lui august si va fi lansat in al treilea trimestru al anului, potrivit analistei Katy Huberty, din partea Morgan Stanley.

Huberty a participat la mai multe intalniri in Taiwan cu furnizorii de piese pentru produsele Apple si a declarat ca se asteapta ca Apple sa lanseze "productia agresiva" a iPhone-ului de urmatoarea generatie in a doua jumatate a lunii august.

Analista este de parere ca aceasta va permite companiei Apple sa lanseze iPhone-ul 5 undeva in septembrie si sa livreze pana la sfarsitul anului un numar de doua milioane de bucati in toata lumea.

In afara de iPhone, asteptarile din partea companiei Apple se leaga si de productia urmatoarei generatii de iPad, tot undeva in august. Anul trecut Apple a vandut aprox. 30 milioane de iPad-uri, ceea ce i-a asigurat 60% din intreaga piata de tablete.

Estimarile pentru anul 2012 arata astfel: aparitia unui iPhone 4G LTE, ieftinirea drastica a modelelor 3G si 3GS, precum si implicarea Apple pe piata televiziunii, dupa cum zvonurile ne spun deja ca modelul Apple Smart TV se afla deja in productie. Aceasta "miscare" pe piata televiziunii este estimata la 19 miliarde de dolari ca profit suplimentar pentru Apple.

In fine, Huberty ne mai transmite ca Apple a reusit sa negocieze un pret mult mai scazut cu furnizorii sai datorita cutremurului din Japonia, inca un indiciu valid pentru inceperea producerii iPhone-ului urmator din luna august a anului curent.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. Apple continues to pound the market the world's gadgets

    ReplyDelete