35% din potentialii clienti Apple au declarat ca vor cumpara viitorul iPhone 5, chiar daca nu l-au vazut sau incercat niciodata!


Increderea in Apple a sporit enorm in ultimii ani, cu rezultatele concrete care se pot vedea acum: 35 la suta din potentialii clienti Apple au declarat ca vor cumpara viitorul iPhone 5 fara "dar" si "poate", cu toate ca nu au vazut niciodata nici macar un prototip, daramite sa-l mai si foloseasca!
La sondajul condus de PriceGrabber au participat 3000 de persoane cu varste variate, care au completat formularul programului intre datele de 1 si 11 iulie a.c. Aceasta conteaza cu atat mai mult deoarece cu cat ne intoarcem mai mult timp, cu atat dispunem de mai putine zvonuri despre viitorul iPhone 5. Ultimul dintre acestea este disparitia butoanelor hardware de pe iPhone, infirmata de noile facilitati iOS 5 privind camera instantanee la apasarea unui buton.

Sondajul

Raspunsurile la sondaj au fost urmatoarele:
  • Asa cum am scris mai sus, 35% din public au spus ca ar cumpara iPhone-ul chiar in ziua lansarii, chiar daca nu au incercat aparatul;
  • 30% din intervievati ar cumpara viitorul iPhone 5 inaintea sfarsitului anului 2011; 14% din acestia chiar in prima luna, iar 7% in prima saptamana;
  • 48% dintre intervievati prefera sistemul de operare Apple iOS, 19% au ales Android, 7% Windows Phone, iar 6 % BlackBerry;
  • Daca ar fi sa primeasca un cadou, 69% din public ar prefera un iPhone 5, 7% un Motorola Droid Bionic si 4% un Samsung Galaxy S II;
  • Cu toate acestea 59% dintre intervievati au spus ca-si doresc o durata de viata mai mare la bateriile iPhone 5;
  • Iar 55% si-ar dori sa-l poata achizitiona mai ieftin;
  • 46 din persoanele sondate doresc compatibilitate 4G, 45% un ecran mai mare, iar 42% o camera foto mai buna de la urmatorul iPhone.
Probabilitatea unei camere foto imbunatatite este foarte mare, iar zvonurile recente vorbesc despre un ecran mai mare. Istoria Apple a dovedit ca gigantul american si-a imbunatatit durata de viata a bateriilor cu fiecare model nou, asa ca bateria imbunatatita pe viitorul iPhone 5 este aproape o certitudine.
Suportul pentru tehnologia 4G LTE nu este foarte sigur, dupa cum majoritatea retelelor de telefonie mobila nu au inca acoperire 4G, iar modificarile de design aferente cipurilor LTE sunt foarte improbabile la Apple.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment