Acesta poate fi viitorul iPhone 5; iata fotografiile realiste publicate de Mac Rumors acum cateva minute

In ultimul timp din ce in ce mai multe concepte posibile pentru viitorul iPhone 5 au fost publicate, in timp ce spiritele se incing pentru lansarea iPhone-ului real undeva in luna septembrie a acestui an.
Baietii de la MacRumors au publicat acum cateva minute mai multe fotografii ale conceptului lor de urmatorul iPhone, bazat in principal pe husele pentru iPhone 5 care au aparut deja in comert in China.
Designul ia in cosiderare intreaga cosmetica despre care ne vorbesc zvonurile despre iPhone 5. Cu un spate curbat si margini rotunjite, adjectivul cel mai potrivit pentru viitorul iPhone 5 este "portabil". Desi pentru o perioada buna de timp analistii au crezut ca iPhone-ul 5 va fi numai un iPhone 4 imbunatatit, nicio parere de acest gen nu mai este vehiculata la momentul actual in mediile de specialitate.
Conform MacRumors, marimea ecranului nu a putut fi stabilita dupa carcasele publicate pe internet acum o saptamana. Totusi, ei au optat pentru un ecran sensibil mai mare, de 4", adica cu jumatate de inch mai mare decat Retina Display-ul iPhone-ului 4. Dupa cum iOS 5 vine cu functii care nu mai necesita conectarea la calculator a iPhone-ului, este logic ca ecranul acestuia sa fie mai mare, pentru mai mult loc pentru degete si centrul de notificari.
Din spate, iPhone-ul 5 are un look ce aduce a iPod touch. dimesiunile exacte sunt 4,33" x 2,36" x0,21", in timp ce iPhone-ul 4 curent masoara 4,5" x 2,31" x 0,37".
Daca informatiile pe care le-am publicat despre husele viitorului iPhone 5 sunt acurate, atunci fotografiile de mai jos ar trebui si ele sa reprezinte destul de fidel viitorul model de iPhone 5:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment