Jocul de top pentru iPhone, iPod touch si iPad, Angry Birds, se va extinde si in domeniul cartilor, al filmelor si al jucariilor

Rovio lucreaza de zor pentru a extinde aplicatia lor Angry Birds la carti, filme si jucarii, conform unui raport recent Wall Street Journal.
Luna aceasta developerul Rovio va lansa carte "Bad Piggies Egg Recipes", prima dintr-o serie pe care a conceput-o. Titlul cartii este o referinta la porcii care in jocul Angry Birds fura oua de la pasari.
Rovio planuieste pentru franciza sa si o linie de carti educationale pentru copii, carti care vor pune accentul pe invatarea prin joc. Una din ele va ilustra lectii de geometrie prin lansarea unei pasariin aer, similar conceptului din spatele celui mai popular joc din App Store la momentul de fata.
Rovio are un intreg departament de branding, condus de un domn pe nume Wagemans, care se ocupa cu extinderea brandului si retentia fanilor conceptului Angry Birds.
Rovio l-a angajat, de asemenea, si pe David Maisel, producatorul executiv al filmelor Iron Man, Hulk si Captain America. De unde deducem clar intentia de a extinde Angry Birds pe pelicula de film. Maisel a declarat deja ca este in discutii cu mai multi scriitori, directori si parteneri de finantare pentru a face un film "Angry Birds". Deocamdata, Maisel sustine ca este prematur sa vorbim despre bugetul care va fi alocat filmului, deoarece planurile lui privind Angry Birds se extind pe o perioada de cel putin cativa ani.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment