O treime din utilizatorii iPhone 4 cred in mod eronat ca detin un telefon 4G

Conform unui sondaj facut de Retrevo, un numar impresionant de oameni cred ca "4" din "iPhone 4" inseamna ca device-ul lor beneficiaza de o conexiune 4G, care este noua generatie de standarde pentru telecomunicatiile wireless si care va permite descarcarea si incarcarea rapida prin abonamentul date.
Este important sa stim ca iPhone 4 nu este un device 4G. "4" din "iPhone 4" indica generatia produsului "iPhone", deci este un indicator, daca vreti, intern companiei Apple.
Cu toate acestea, Retrevo au aratat ca 34% din utilizatorii de iPhone 4 cred ca au un device care e capabil de conexiunea 4G. Nu numai atat, dar si unii utilizatori de Android (29%) si Blackberry (24%) au facut aceeasi confuzie:
1
Acelasi sondaj arata ca tarifele pentru abonamentele de date 4G sunt considerate destul de scumpe. Iata ce crede americanul mediu despre ele:
2
Desigur, intrebarea care ramane este: cum putem fi siguri veridicitatea parerii conform careia abonamentul la conexiunea 4G este scump, din moment ce un sfert din utilizatorii intervievati nu stiu ce este aceea conexiune 4G?
In pofida zvonurilor ca noul iPhone care va fi lansat anul acesta va beneficia si de o conexiune 4G, Apple nu a confirmat niciodata aceste vesti. Din principiu, Apple a fost intotdeauna dispus sa sacrifice viteza pentru user experience-ul iDevice-urilor sale. Prin urmare, noi nu ne facem sperante prea multe. Cu toate acestea, nu este exclus ca iPhone-ul 6 sa beneficieze de conexiune 4G.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment