Mai multe componente iPhone 5 indica variantele pe negru si pe alb ale viitoarei generatii de iPhone

Cu cat ne apropiem mai mult de lansarea iPhone 5 din aceasta toamna, cu atat sporesc si zvonurile despre a cincea generatie de iPhone. MacPost a descoperit mai multe componente care, sustin ei, apartin viitorului iPhone.
Componentele includ un jack audio de 3,5mm (vezi foto sus), lentile pentru camera foto si un senzor de proximitate (vezi foto jos). Mentionam ca aceste componente au fost prezentate de sursa ca si "componente de rezerva" si nu avem nicio garantie ca iPhone 5 va veni din fabrica echipat cu ele.
Raportul arata ca aceste componente difera fata de cele de pe iPhone 4, ceea ce le face mai verosimile. In plus, Apple si-a marit cererea de furnizare a tuturor modelelor de iPhone la 56 milioane de unitati. Furnizorii au trebuit sa apeleze la mai multi producatori ca si outsourcing, iar MacPost sustine ca aceste componente vin chiar de la una din respectivele firme.
Notam ca cel mai important aspect al raportului este varianta de alb / negru al iPhone-ului 5, spre deosebire de iPhone-ul 4, care a venit numai in varianta neagra.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment