Compania Apple este interesata de incarcarea wireless pentru viitorul iPhone 6

Acum doua zile Wall Street Journal a raportat ca Apple lucreaza din plin la un iPhone 5 mai subtire si mai usor, cu o camera imbunatatita de 8 megapixeli, care ar trebui sa fie pus in vanzare in al treilea trimestru al acestui an.
Gigantul mediatic a revenit asupra raportului si a adaugat informatii pretioase despre a sasea generatie de iPhone, care va fi lansata in anul 2012. Wall Street Journal scrie:
Oameni din interiorul Apple au confirmat ca angajatorul lor planuieste o renovare majora a iPhone-ului, sustinand ca acesta va fi echipat cu noi functii precum o noua modalitate de a incarca telefonul.
Va fi interesant sa vedem daca Apple va aduce functia de incarcare wireless la iDevice-uri, care a fost prima data utilizata la Palm Pre. Cu unele functii precum independenta fara de laptop/PC si sincronizarea prin Wi-Fi care au fost introduse in iOS 5, incarcarea wireless ar face device-urile pe iOS total independente de cabluri.
Wall Street Journal a raportat, de asemenea, ca Apple lucreaza la un model de iPhone mai ieftin, care prezinta un ecran intins pe toata suprafata fetei aparatului, de la o margine la alta. Acest model de iPhone s-ar numi iPhone nano. Insa, conform analistului, Apple are in vedere si oferirea alternativa a modelului de iPhone 3GS gratuit la incheierea unui contract pe doi ani de abonare la servicii mobile. Daca este adoptata, aceasta masura ar trebui sa fie introdusa imediat dupa lansarea iPhone 5.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment