Iata un grafic care prezinta evolutia iPhone-ului, de la primul la ultimul model


Cand Apple a anuntat prima oara "the original iPhone". au spus ca planuiesc sa captureze nici mai mult nici mai putin de 1% din piata smartphonr-urilor, adica undeva la un milion de unitati vandute in toata lumea.

Dar dupa cum stiti, Apple si-a depasit de mult targetul. Numai in ultimul trimestru fiscal Apple a expediat din depozitele sale peste 20 milioane de smartphone-uri. Ceea ce nu e deloc rau pentru 4 ani de activitate pe piata si numai 4 modele de iPhone-uri scoase in total. Dar ce urmeaza pe viitor?


Adevarul e ca nu stii unde mergi daca nu stii de unde ai venit, iar aceasta zicala pare foarte bine reflectata in graficul de mai jos, publicat de IntoMobile. Graficul arata modelele precedente de iPhone, insa si ceea ce va fi iPhone-ul 5 (o reprezentare destul de adecvata, bazata pe zvonurile care exista la momentul de fata).



Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment