iCloud TV, disponibil acum. Permite re-descarcarea emisiunilor TV in iTunes

Acum cateva minute va ziceam de noul upgrade pe care il au cei din SUA disponibil pentru Apple TV 2G. Tot ei se pot bucura acum si de iCloud TV, care le permite re-descarcarea in iTunes a emisiunilor TV pe care le-ai descarcat anterior.
Tab-ul "Purchase" (vezi foto) este disponibil pe iPhone, iPod touch si iPad si permite re-descarcarea emisiunilor pe aparatele respective. Dar ce inseamna asta?
Simplu spus, Apple a sters linia dintre ceea ce utilzatorii Apple TV stiau ca inseamna inchirierea emisiunilor si ceea ce a devenit acum achizitionarea sau cumpararea emisiunilor. Aceasta in pofida faptului ca in iTunes Store inchirierea si cumpararea sunt inca doua optiuni distincte.
Noua functie vine sa completeze posibilitatea mai veche in iTunes de a re-descarca aplicatii, carti electronice si muzica.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment