Primul iPhone 5 fals a aparut pe piata. Unde? ...Ati ghicit: China! [foto]

In orasul Shenzhen a aparut deja iPhone-ul 5, care nici macar nu a fost produs inca de Apple! Felicitam producatorii, care au tinut cont de absolut toate zvonurile care au circulat despre design-ul viitorului iPhone (publicate si pe Santinela.INFO) si au contraprodus un aparat care le respecta!
Shenzhen are o bogata traditie in producerea aparatelor false care imita terminalele Apple, HTC, Samsung si asa mai departe. Imitatia se mentine numai la nivelul design-ului. Atunci cand vrei, in schimb, sa si pornesti un astfel de produs contrafacut, vei avea surpriza sa dai de cele mai proaste software-uri facute vreodata.
Producatorii chinezi sunt ironizati chiar de o publicatie a co-nationalilor sai, GizChina, din care citam mai jos:
Ultimul zvon, conform caruia iPhone-ul 5 POATE aparea la sfarsitul lui septembrie i-a facut pe baietii nerabdatori din Shenzhen sa se grabeasca cu lansarea clonei iPhone 5 acum!
Nu e cea mai frumoasa clona, cel putin pentru noi, dar macar trebuie sa recunoastem ca respecta zvonurile publicate despre iPhone 5.
Produsul contrafacut se bazeaza pe schema unei combinatii dintre iPhone 3GS si iPhone 4 care a fost raportata la un prototip iPhone 5 (click aici pentru a-l vedea). Iata cum ar arata o corcitura intre 3GS si iPhone 4:
Chiar daca e contrafacut, iPhone-ul fals de mai sus are conexiune Wi-Fi, o grosime de numai 7 mm, doua camere cu flash si, colac peste pupaza, 64GB ca memorie! Cel putin asta scrie pe spatele lui.
Ca software, iPhone-ul 5 fals foloseste un sistem de operare scris in Java, care suporta MP3 si MP4. Aparatul, per total, costa 699 yeni sau 108 dolari americani.
Adevaratul iPhone 5 va fi lansat cu un procesor dual-core A5, va avea memorie RAM dubla decat iPhone 4, precum si o camera cu mai multi megapixeli decat acesta. Data exacta a lansarii nu este stiuta, in principal datorita rapoartelor diferite pe care le-am primit. Cu toate acestea, septembrie-octombrie ramane o data aproximativa sigura pentru lansarea modelului original Apple iPhone 5.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment