Incepand cu iOS 5, vei putea face update la aplicatii fara sa parasesti App Store-ul

La momentul de fata, atunci cand apesi Update in App Store pentru a face update la aplicatii individuale ale device-ului tau iOS, esti redirectionat la home screen si trebui sa astepti pana cand versiunea noua a aplicatiei se descarca si este instalata automat. Ceea ce este destul de enervant, mai ales daca ai mai multe aplicatii de updatat.

Apple va imbunatati functia de update pe device a aplicatiilor, lucru vizibil deja in versiunea beta 6 a iOS 5, care a fost lansata ieri pentru developeri. Nu mai esti dus redirectionat acum la home screen cand selectezi Update, ci noua versiunea a aplicatiei este descarcata si instalata in background, contribuind semnificativ la UI (user experience) pe iPhone.

AppleInsider explica cum functioneaza noua functie de update:
After navigating to app that needs to be updated within the App Store Updates page, simply clicking the Update button will now result in the app being updated behind the scenes. Once finished, the button will convert into an Installed label. 
Functia se comporta la fel si in cazul listei Purchased, care afiseaza toate aplicatiile pe care le-ai cumparat prin App Store.
Daca folosesti regulat optiunea Update All in App Store, atunci trebuie sa stii ca in acest caz nu este nicio imbunatatire. Vei fi redirectionat la home screen, unde trebuie sa asisti la procesul de descarcare si instalare a aplicatiilor.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment