Nu vrei sa faci jailbreak la iOS 5 Beta 6 cu RedSn0w? Poti folosi acum Sn0wbreeze pentru iPhone, iPad si iPod touch

iH8sn0w, hackerul nostru preferat dupa GeoHot (care nu mai activeaza in comunitatea jailbreak, din pacate) a lansat acum cateva momente Sn0wbreeze 2.8 beta 6 pentru a face jailbreak la iOS 5 Beta 6 pe iPhone, iPad si iPod touch.

Sn0wbreeze, spre deosebire de Redsn0w, care face de asemenea jailbreak la iOS 5 Beta 6, este destinat developerilor de aplicatii si tweak-uri de Cydia, pentru ca acestia sa poata testa compatibilitatea cu viitorul iOS 5.


Sn0wbreeze este considerat unealta neoficiala PwnageTool pentru Windows. Le permite utilizatorilor sa-si creeze propriul firmware iOS 5 Beta 6, adica un fisier care este deja pre-jailbreak-uit, atfel incat atunci cand vor upgrada iPhone-ul, iPod-ul sau iPad-ul la respectivul firmware, ii vor face simultan si jailbreak. In cazul iPhone-ului, Sn0wbreeze prezerva si baseband-ul, nelasandu-l sa se upgradeze, astfel incat sa poata fi decodat apoi cu Ultrasn0w.

Snowbreeze 2.8 beta 6 are urmatoarele functii:
  • Still has ability to Hacktivate. 
  • Still removes UDID developer check/Beta Timer. 
  • Still preserves the baseband (as always). 
Sn0breeze suporta urmatoarele device-uri:
  • iPot touch 3G
  • iPod touch 4G
  • iPad 1
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4 (atat GSM cat si CDMA)
Dupa cum puteti observa, Sn0wbreeze nu suporta inca jailbreak pentru iPad 2. Vestea buna, insa, e ca jailbreak-ul pentru iPhone-ul 3GS pe bootrom vechi este nepriponit (untethered), spre deosebire de jailbreak-ul pe care il face Redsn0w si care este priponit pe toate device-urile. Toate celelalte device-uri mentionate mai sus care ruleaza iOS 5 Beta 6 vor avea prin Sn0wbreeze numai jailbreak priponit (tethered), adica vor trebui reconectate la calculator de fiecare data cand sunt restartate.


Daca ai probleme cu Sn0wbreeze, lasa un comentariu.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment