Incepand cu luna august, Apple face noi angajari in domeniul retail pentru SUA. Noul iPhone 5 programat sa apara?


Va mai aduceti aminte, desigur, de speculatiile noastre privind lansarea viitorului iPhone 5 in august sau cel putin de inceperea ansamblarii sale in aceeasi luna. Ei bine, toate indiciile arata ca undeva in lunile august-septembrie iPhone 5 va fi lansat. Aceasta cu atat mai mult cu cat Apple a anuntat un nou val de angajari pentru magazinele sale retail din Statele Unite ale Americii.
Acum cateva ore, un fost angajat al unui magazin Apple a primit un email prin care era intrebat privitor la disponibilitatea sa de re-angajare pe o perioada limitata intre 15 august si 15 septembrie, raporteaza MacRumors.
Daca lucrurile privind viitorul iPhone 5 sunt destul de clare, intrebarea daca iOS 5 in versiunea sa finala va fi, de asemenea, disponibila, ramane cat se poate de actuala. Apple a lansat iOS 5 beta 4 pentru developeri ieri; ramane de vazut daca Apple va reusi sa finiseze versiunea finala a sistemului de operare pana la lansarea noului model de iPhone.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment