iOS 4.3 Build 8F455 pentru Apple TV a fost lansat acum. Descarca-l de aici!

Daca te afli in SUA si folosesti Apple TV, ar trebui sa stii ca acum cateva clipe a fost lansat iOS 4.3 Build 8F455 pentru aparatul tau. Ai acum live streaming pentru show-uri TV si suport pentru clipurile de pe Vimeo ca doua noi functii ale sistemului de operare.
Upgrade-ul functioneaza numai pe Apple TV de a doua generatie si vine dupa alte upgrade-uri succesive. Spre deosebire de Apple TV 1G, 2G-ul ruleaza un iOS modificat care le permite celor de la Apple sa faca cele mai intersante conexiuni tehnologice, cum ar fi cea adusa de build-ul 8F455 care permite live streaming-ul pe televizorul tau a show-urilor TV din iTunes.
Cu Apple TV 1G si Apple TV 2G pana la iOS 4.3, utilizatorul putea viziona emisiuni TV numai sub forma inchirierii, in schimbul a $0,99 per bucata si nu avea acces la emisiunile pe care le cumparase deja cumparate prin iTunes. In plus, acum monopolul YouTube ca serviciu de streaming pentru clipuri a disparut odata cu adaugarea Vimeo la Apple TV. Vimeo, spre deosebire de YouTube, este focalizat pe o nisa a producatorilor si a artistilor independenti, deci aduce indiscutabil un plus Apple TV-ului.
Apple TV a fost lansat de Apple si privit de Steve Jobs (conform declaratiilor sale) ca un "hobby" in 2006. El nu a primit niciun updgrade pana luna trecuta. Iar, odata cu Apple TV 2G, pasionatii de acest "hobby" beneficiaza de un device mult mai mic, care contine si o memorie flash in locul hard disk-ului traditional, la numai $99 bucata.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment