iPhone 5 va fi insotit de o versiune mai ieftina numita "iCloud Phone" la lansare

A trecut o vreme de cand am anuntat posibilitate ca Apple sa lanseze o versiune "low-budget" a iPhone-ului, iar de atunci se pare ca rapoartele pe care le primim indica din ce in ce mai sigur acest lucru.
Versiunea iCloud iPhone a fost raportata de AppleNApps si ar trebui, teoretic, sa renunte la anumite specificatii, cum ar fi capacitatea de stocare, si in schimb sa se concentreze pe alte functii noi, cum ar fi serviciile iCloud.
Steve Jobs a introdus iCloud anul acesta in cadrul WWDC (Apple WorldWide Developer Conference), un produs ca depaseste MobileMe si care va permite tuturor iDevice-urilor sa se sincronizeze prin tehnologia iCloud.
Conform raportului, iCloud iPhone va fi mai subtire, mai usor si mai rapid decat actualul iPhone 4, cu un pret de aproximativ $400 (care, in paranteze fie spus, este pretul pe care utilizatorii il platesc de obiecei pentru produse concurente Apple). Estimarile spun ca iPhone 5 va costa undeva la $650, care este pretul obisnuit al unui iPhone atunci cand abia este lansat pe piata.
Nu stim daca iCloud este iPhone-ul 4S anuntatluna trecuta, insa se pare ca vom afla in cadrul evenimentului anual din spetembrie pe care Apple il organizeaza.
Raportul este plauzibil prin faptul ca ofera posibilitatea celor care nu doresc sa cheltuiasca o gramada de bani pe un iPhone sa aleaga o alternativa (respectiv, iCloud iPhone), ceea ce ar concura fara probleme produsele care ruleaza Android si Windows Phone.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment