Starbucks ofera aplicatii iOS gratuite la fiecare latte

Starbucks a fost un partener Apple de cand Steve Jobs a dat telefon la un magazin Starbucks in timp ce prezenta iPhone-ul in ianuarie 2007, doar pentru a demonstra ca poti initia apeluri folosind Google Maps.
De la cele 4000 de latte-uri pe care le-a comandat (vezi clip mai jos) pana azi, Starbucks s-a gandit la raspunsul potrivit pentru actiunea lui Steve Jobs si a venit cu urmatoarea idee: un latte comandat, o aplicatie iOS gratuita!
Starbucks si-a lansat si propria aplicatie oficiala, pe langa ceea ce americanii cunoasteau deja sub numele Starbucks Card Mobile. Starbucks si Apple au declarat ieri ca toti clientii celei dintai companii vor putea descarca cate o aplicatie pe saptamana, sau "alegerea saptamanii" ("Pick of the Week").
Din pacate in Romania nu este inca activa promotia, dar ce ati spune sa ne mobilizam intr-un Starbucks sa facem panarama?


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment