Noi vesti: Apple va lansa iPhone 5 in octombrie si nu in septembrie, asa cum era anticipat

Un nou raport dezamagitor pentru cei care asteptam iPhone 5 in septembrie a fost publicat acum cateva minute: Apple va lansa iPhone 5 in octombrie si nu in septembrie! Raportul e semnat John Paczkowski, din partea All Things D si citeaza "o sursa familiara cu planurile Apple". Sursa respectiva spune ca viitorul iPhone, fie el iPhone 4S la pret redus sau iPhone 5 - va fi lansat in octombrie in pofida zvonurilor care mizau pe septembrie.
Iata si citatul din All Things D:
So those rumors claiming the iPhone 5 will debut in late September? They’re wrong.
Instead, it’s going to be an October surprise — the month in which Apple will be launching its next generation iPhone.
Sources with knowledge of the situation say reports claiming AT&T has blacked out employee vacations during the last two weeks of September in preparation for the retail debut of the next iPhone are misinformed.
“I don’t know why AT&T’s calling for all hands on deck those weeks, but it’s not for an iPhone launch,” a source familiar with Apple’s plans said.
So, when can we expect the company to uncrate the iPhone 5?
“October,” the source said, while declining to offer a hard launch date.
Zvonul nu prezinta niciun motiv aditional. Toate rapoartele precedente indicau lansarea iPhone-ului 5 in septembrie.
Acum este realmente dificil sa stabilim o data a lansarii viitoarei generatii de iPhone, datorita rapoartelor care intra in conflict unul cu altul. Dar cele privitoare la data lansarii nu sunt singurele: design-ul viitorului iPhone 5 este de asemenea intens dezbatut. In timp ce unii sustin ca va semana mai mult cu iPhone-ul 4, altii inclina spre un design mult mai curbat:
Cu toate acestea, zvonurile insumate indica faptul ca viitorul iPhone 5 va arata mai degraba ca in fotografia de mai sus si va avea un procesor A5 dual-core, memorie RAM dubla fata de iPhone 4, un display de la o margine la alta si o camera cu mai multi megapixeli.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment