Un nou scandal de proportii e pe cale sa erupa intre Microsoft si Google, mai precis intre Office 365 si Gmail


Taberele Office 365 si Google Apps intra din nou in conflict, in lupta pentru castigarea clientilor una de la alta. O serie de spot-uri publicitare care scot in evidenta defectele serviciului concurent au aparut pe piata, iar cel mai recent este cel reprezentandu-l pe "Gmail man" in clipul de mai jos.
In clip, "Gmail man" verifica corespondenta Gmail in cautarea de cuvinte cheie pe baza carora sa afiseze reclame utilizatorilor serviciului. Intrebat de o fetita inocenta "Cum poti face asta Gmail man?", reprezentantul Google ridica din umeri si spune: "Cui ii pasa?".
Oficial insa, Google incearca sa minimalizeze implicatiile advertisingului din citirea email-urilor, declarand pe langa subiect ca serviciul publicitar nu colecteaza date decat din mesajele pe care le citesti, prin urmare spam-ul este lasat deoparte.
Atat timp cat Google+ nu este inca lansat oficial, orice ambiguitate trebuie rezolvata prompt de mai-marele "G" al internetului. Cu toate acestea, raspunsul din partea Google se lasa inca asteptat.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment