Apple Store-urile au inceput training-urile axate pe iCloud si iOS 5. Lansarea e iminenta

Mai jos veti vedea doua capturi de ecran de la training-ul axat pe iCloud, respectiv iOS 5. Ele fac parte din programul de training pe care Apple l-a demarat in magazinele sale retail, prin aplicatia sa de training intern RetailMe.

Fotografiile au fost publicate de 9 to 5 Mac si arata ceea ce este o actiune obisnuita din partea Apple in preajma lansarii produselor noi. Aceasta ne face sa spunem ca lansarea iCloud si iOS 5 este iminenta si va avea loc chiar mai devreme de datele anticipate (in a doua jumatate a lunii octombrie).

Pe langa viitorul sistem de operare iOS 5, angajatii Apple sunt "trainuiti" si pe produsul revolutionar iCloud, care va fi lansat deodata cu iOS 5 si va sincroniza datele personale incarcate in "nor" pe toate iDevice-urile (iPhone, iPad, iPod touch si Apple TV).
 
Iata si fotografiile cu trainingul intern demarat de Apple, prima pentru iCloud si a doua pentru iOS 5:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment