Cel mai inalt dock de iPod din lume are 3,35 metri si costa 560.000 dolari [foto + video]

 
Jean Michel Jarre a creat cel mai inalt dock de iPod, inalte de 3,35 metri si scump de 560.000 dolari americani. Sistemul se numeste "AeroDream One" si este o versiune la scala marita a dock-ului "AeroSystem One".

Sistemul din fotografii si din clipul de mai  jos transmite 10.000 wati si poate fi conectat la mai multe device-uri prin USB sau jack de 3,5mm (jack-ul standard audio). Foloseste cinci amplificatoare separate (un subwoofer, doua de medii si doua de inalte) si reda frecvente intre 25Hz si 20kHz.



Creatorul dock-ului gigant are si o viziune originala asupra muzicii:
O data cu progresul tehnologiei, conditiile de inregistrare a muzicii in studio au crescut considerabil, insa conditiile de redare in general au regresat: vinilul a fost inlocuit cu CD-ul, de o calitate inferioara, ceea ce a dat acum nastere fisierelor MP3, care sunt si mai proaste. Ne-am pierdut progresiv raportul emotional cu sunetul.

Dock-ul de iPod poate fi pre-comandat chiar acum si va fi lansat oficial in sase luni. Vine pe trei culori: argintiu, negru si alb.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment