Mai multe detalii despre reteaua de socializare Apple "Find My Friends"


Din cate putem observa din codul HTML de mai jos, serviciul "Find My Friends" de la Apple este cu siguranta in curs de dezvoltare, preluand o parte din terminologia Twitter, care este integrata in sistemul de operare mobil iOS 5.

Conform codului, utilizatorii vor avea posibilitatea sa-si "urmareasca" prietenii (follow). Odata ce un prieten accepta sa fie "urmarit", cel care urmareste are acces la o sumedenie de date, pe langa simpla lui localizare GPS. Deoarece tehnologiile sunt atat de similare, este probabil ca Apple sa se foloseasca de login-ul Twitter pentru serviciul sau viitor de socializare.

Utilizatorii vor putea afisa toate persoanele pe care le urmaresc. Partea frumoasa a lucrurilor este ca, pe langa prietenii si familia disponibili pentru interactiune, serviciul Find My Friends va fi sincronizat si cu iCloud si serviciul de streaming foto al viitorului iOS 5, in care fotografiile facute sunt incarcare automat in "norul" din care utilizatorul poate, pe urma, sa descarce respectiva fotografie pe orice device sincronizat la iCloud.

Fara alte comentarii, iata si codul promis:


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. Oricum, si Facebook si Twitter au acum localizare...

    ReplyDelete