Apple vinde acum MacBook-uri Air de generatia trecuta reconditionate, incepand de la $699



Apple Store ofera discounturi  pentru notebook-urile MacBook Air de generatia trecuta, reconditionate de producator. Mai jos prezentam lista si link-urile de urmat daca va intereseaza (daca sunteti prin State sau aveti cunostinte care v-ar putea cumpara unul).

Partea interesanta este ca fiecare sistem este lansat acum mai putin de un an (deci e destul de nou), se livreaza gratuit in Statele Unite si are un upgrade la Mac OS X Lion din fabrica (deci la discountul oficial se mai adauga si cei $30 pe care ii cheltuiesti in mod normal cu update-ul).

Fiecare MacBook Air are o garantie de un an oferita de Apple (ceea ce in SUA e aceeasi ca pentru produsele noi-noute). MacBook-urile sunt sterse din Apple Store atunci cand stocul este eopuizat, deci daca nu mai gasiti in Apple Store unul din produsele de mai jos, inseamna ca oferta a fost epuizata.

A da, si inca ceva: fiecare model de mai jos are 2GB de RAM!
Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment