Mai multe componente iPhone 5 ne arata procesorul A5 si o baterie marita


Recent a aparut o imagine interesanta pe site-ul Weibo, care a facut valuri pe toate blogurile si site-urile de tehnologie.  Imaginea arata interiorul unui produs Apple, dupa cum se poate deduce din logo-ul de langa "A5". Multa lume crede ca toate componentele apartin iPhone-ului 5, dar noi nu suntem atat de siguri. Mai degraba, am spune ca interiorul apartine unui iPhone 4 care sta pe vine (iPhone 4S?).
Daca sunteti atenti la imaginea de mai sus, la stanga aparatului se afla panoul de display. Asa cum si cei de la TheNextWeb sustin, panoul arata izbitor de asemanator cu prototipul de N94 (foto jos) pe care BGR l-a semnalat la inceputul anului.
 

Ce ne mai spune imaginea? Desigur, procesorul Apple A5 este prezent, dar ce e mai interesant este bateria. iPhone-ul 4 are o baterie de 1420mAh, iar cea din imagine este marcata cu 1430 mAh.

Nu e greu de inteles ca Apple are nevoie de o baterie mai mare pentru a "hrani" procesorul A5, dar totusi este o descoperire mai exacta si interesanta. Durata de viata a bateriei a fost cu siguranta unul din punctele forte ale iPhone-ului 4, asa ca nu ne putem astepta sa fie cu mult imbunatatita la iPhone 5.

Daca imaginea de mai sus este autentica, iar daca iPhone-ul 4S low-budget se va vinde intr-adevar la sub $100 (pret cu abonament), Android va suferi una din cele mai mari pierdieri ale segmentelor de piata smartphone. Monstrul dual-core de 5 megapixeli va manca literalmente pe paine telefoane precum Motorola Citrus.

Dar acum vine si dilema pentru noi: ce sa cumparam - iPhone 5 sau iPhone 4S?

Eu sper sa am destui bani pentru ambele.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment