Castigatorii codurilor promotionale pentru VoiceMan

Concursul pentru codurile promotionale in valoare de $3,99 fiecare pentru aplicatia VoiceMan s-a inchis ieri si a venit timpul sa anuntam castigatorii.

Deoarece au fost trei coduri promotionale de castigat si doi concurenti inscrisi valid, unul din acesti doi concurenti a castigat doua coduri promotionale pentru VoiceMan.

Ii felicit pe amandoi si ii urez concurentului care a castigat doua coduri promotionale sa faca un cadou placut catre un prieten sau o ruda cu codul pe care nu il va folosi!

Castigatorii sunt:
Codruta - 1 cod promo pentru VoiceMan
Lucian - 2 coduri promo pentru VoiceMan

(tragerea la sorti a avut loc prin random.org)

Castigatorii vor primi un mesaj privat care va contine codurile promotionale, pe profilul spre care au lasat link atunci cand s-au inscris. Inca o data, felicitari!

Dupa cum vedeti, se pare ca avem mai multe premii decat concurenti pe acest blog, asa ca nu uitati sa va abonati prin linkurile de mai jos si sa va inscrieti in concursurile viitoare; sansele de castig sunt foarte mari!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

2 comments: