Conform acestor carcase, viitorul iPhone va avea un ecran de 4 inci


MacRumors au alcatuit specificatiile probabile pentru viitorul iPhone 5 (foto sus) bazandu-se pe o carcasa pe care o prezentam mai jos.

Daca aceste carcase sunt corecte, atunci iPhone-ul 5 va avea un ecran de 4", spre deosebire de ecranul de 3,5" al iPhone-ului 4.
Va puteti aminti, probabil, de husele care au aparut in iulie pentru iPhone 5 si care indicau ca urmatoarea generatie iPhone va fi mai inalta si mai lata (nu si mai groasa).


Intrebarea este: de ce oare producatorii se apuca sa investeasca milioane de dolari in huse si carcase pentru un iPhone care nu a aparut inca pe piata? Este clar ca si ei au unele indicii.

Oricum, veti putea pre-comanda iPhone-ul 5 incepand cu 30 septembrie, iar apoi nu mai ramane de asteptat decat lansarea oficiala de pe 7 octombrie.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. din cate vad in schema, e chiar mai subtire decat iPod Touch 4G

    ReplyDelete