MuscleNerd, renumitul hacker de iPhone-uri, a vizitat campusul Apple

Acum cateva minute, MuscleNerd ne-a lasat un mesaj pe Twitter cu fotografia de mai sus, destul de interesanta. Si-a pus porecla sa ("MuscleNerd") din comunitatea jailbreak pe o eticheta de produse Apple. Desi nu se vede exact cat "costa" MuscleNerd, nu asta e cea mai importanta parte din fotografie.

Se pare ca MuscleNerd a fost in Cupertino la sediul Apple intr-o scurta vizita. Stim cu totii ce e probabil sa anunte MuscleNerd pe viitor... Asa cum Comex a fost angajat de Apple dupa ce a creat un soft de jailbreak revolutionar, la fel ne putem astepta si de la MuscleNerd sa ne anunte ca a fost luat intr-una din echipele Apple.

Oricum, as mentiona ca aceasta este cea mai ingenioasa metoda pe care am vazut-o din partea Apple pentru a opri fenomenul jailbreak: oferindu-le slujbe celor mai mari jailbreakeri!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment