Ramane 7 octombrie data oficiala a lansarii iPhone 5? Dar iPhone 4S?

Dupa cum am anuntat de mai multe ori pe Totul despre iPhone, am auzit ca sunt intr-adevar doua modele de iPhone care "stau pe vine". Unul ar fi iPhone-ul 5, anuntat pentru 7 octombrie, iar altul ar fi o varianta mai ieftina, un fel de upgrade al iPhone-ului 4, cel mai probabil numit, dupa modelul iPhone-ului 3GS, iPhone 4S.

Apple are deja pe liniile de productie undeva in jurul a 10 milioane de unitati 4S si doreste sa le lanseze inainte de Craciun, deci stati pe aproape oameni buni. Dupa un "bang" estimat cu vanzarea iPhone-ului 5, iPhone-ul 4S va avea un pret concurent agresiv, pentru a completa target-urile enorme pe care Apple si le-a fixat pentru acest an.

Cat priveste iPhone-ul 5, am inteles ca e o adevarata placere sa-l privesti. Mai usor decat Samsung Galaxy si totusi nu din plastic, ca acesta din urma. Nu uitati sa va abonati la acest blog la link-urile de mai jos si sa salvati in bookmark pagina noastra de liveblogging pentru iPhone 5.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment