Top 16: Cele mai cool teme de iPhone

Uneori te mai si plictisesti de design-ul celor de la Apple. Asa ca, odata ce i-ai facut jailbreak telefonului tau (ghidul simplu  pentru iOS 3.1 in sus sau ghidul complex pentru iOS 4.1 in sus), iata numai cateva teme de care te poti bucura. Este vorba de un mic top pe care l-am alcatuit special pentru cei interesati.

Tema Jeans este tinereasca, proaspata, se pliaza special pe iPhone-urile studentilor si cuprinde un backround din blugi si iconite sub forma de insigne. Poate pentru studentii romani trebuia sa cuprinda un prezervativ ca background si niste sticle de bere ca iconite. Dar, totusi, poate unora li se va parea frumoasa:



Tema New York castiga din ce in ce mai multa popularitate mai ales odata cu piesa omonima a Aliciei Keys. Are un efect de sparkling roz, deci se pliaza perfect pe iPhone-urile fetelor:


Tema Chinese Green e... incurcata rau :) Disponibila in 5 culori diferite, ea plaseaza iconitele in jurul centrului ecranului iPhone-ului:


Tema High-Tech Rave Up are un efect uimitor albastru pe un fundal intunecat, ceea ce ii confera iPhone-ului un stil de milioane:


Tema Nokia Prism confera iPhone-ului un look de Nokia din anul 2002, cu un efect de prisma reusit si cu butoane care reflecta lumina precum pietrele:


Tema China Wind iti lasa impresia ca ai in mana nu un iPhone, ci intreaga China!



Tema ChocoMilk prezinta culori vibrante pe un fundal negru in dungi. Efectul final: stylish, dupa cum ar spune unii :)


Tema CandyMilk este si mai si, cu vibratii curate si soft:



Tema ChromiPhone este simpla, curata si foarte "light", inspirata cu certitudine din design-ul browserului Google Chrome:


Tema iMac este dedicata fanilor Mac, pe o tonalitate predominant albastra:


Tema Blue Space prezinta unele iconite personalizate si un fundal plin de stele:


Tema Vista Perfection confera iPhone-ului acel aspect sticlos prezent in Windows Vista:



Tema Blueprint prezinta un background si niste iconite "totale":


Tema Windows 7 iti permite sa uiti putin de iOS-ul pe care-l ai:



In fine, tema HTC Hero iti permite sa uiti chiar ca folosesti un iPhone:




Toate temele pot fi downloadate din Cydia dupa ce iPhone-ului i s-a facut jailbreak, cu exceptia Nokia Prism, ChromiPhone, Windows 7 si HTC Hero, care pot fi downloadate facand click pe denumirea lor in acest paragraf. Vei mai avea nevoie si de aplicatia Winterboard, din Cydia, pentru a le putea rula pe iPhone-ul tau.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment