Descarca iTunes 10.5 Beta 6 pentru Windows si Mac, necesar pentru rularea iOS 5 Beta 6 pe iPhone, iPod touch si iPad

Dupa cum am anuntat, iOS 5 Beta 6 a fost lansat. Pentru a sincroniza device-uri care ruleaza iOS 5 Beta 6 cu PC-ul sau laptopul tau, trebui sa ai instalat si iTunesc 10.5 Beta 6, care a fost de asemenea lansat pentru developerii Apple azi.

Ca si in cazul iOS 5 Beta 6, pentru a descarca iTunes 10.5 Beta 6 vei avea nevoie de un cont de developer Apple, care poate fi achizitionat in schimbul a $99 anual de aici.
 
Trebuie sa retinem ca odata iTunes upgradat, nu vei mai putea sincroniza device-urile care ruleaza versiuni Beta mai vechi de iOS 5 Beta 6 (cum ar fi, de exemplu, iOS 5 Beta 5). Asa ca trebuie sa faci upgrade-ul la iOS 5 Beta 6 inainte de a instala iTunes 10.5 Beta 6.

 
In timp ce ne pregatim pentru lansarea iOS 5 in aceasta toamna, putem sa aruncam o privire peste ce ne aduce nou viitorul sistem de operare.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment