Jailbreak iOS 5 Beta 6 pe iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch si iPad, cu RedSn0w

Daca ai urmarit stirile de pe acest blog, atunci stii ca iOS 5 Beta 6 a fost lansat acum cateva ore pentru developerii Apple.Prima intrebare care iti poate trece prin cap este: poate fi facut jailbreak la aceasta versiune? Raspunsul este DA, poti face jailbreak la iOS 5 Beta 6 cu ultima versiune de RedSn0w, care nici nu a mai trebui updatata pentru a face jailbreak ultimei versiuni Beta a iOS 5.

O trasatura caracteristica RedSn0w este aceea de a putea aplica un jailbreak priponit (tethered) aproape oricarei versiuni de iOS fara sa sufere nicio modificare. Dupa cum "priponit" si implica, un jailbreak tethered te obliga sa conectezi iDevice-ul la laptop / PC de fiecare data cand il restartezi sau ramai fara baterie. Jailbreak-ul priponit poate fi enervant, insa este singura metoda de jailbreak de care vom dispune pentru ceva timp, conform lui i0n1c.

RedSn0w poate fi folosit, in schimb, extrem de simplu. Toate instructiunile sunt prezentate intr-o interfata "prietenoasa" si, daca te decizi sa faci jailbreak la iOS 5 Beta 6, poti urma acest ghid pentru instructiuni detaliate.

Ca si precautie suplimentara, ar trebui sa mai mentionam si ca device-urile jailbreak-uite nu vor mai putea face dupa aceea upgrade-uri OTA (over-the-air), ceea ce inseamna ca viitoarea versiune de iOS 5 va trebui descarcata manual prin iTunes.

Download Redsn0w 0.9.8b5 pentru Windows
Download Redsn0w 0.9.8b5 pentru Mac

 Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment