Jailbreak iOS Beta 7 pe iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch si iPad cu Redsn0w 0.9.8b7

Dupa cum stiti, iOS 5 Beta 7 a fost lansat acum cateva ore, laolalta cu iTunes 10.5 Beta 7. Daca ai facut deja upgrade si doresti sa faci acum si jailbreak, te vei bucura sa afli ca ultima versiune de Redsn0w face un jailbreak priponit (tethered), dupa cum confirma si iPhone Dev Team.

MuscleNerd, un membru cunoscut al comunitatii jailbreak, a confirmat ca ultima versiune Beta a sistemului de operare iOS 5 poate fi jailbreak-uita cu Redsn0w:


Folosind unealta Redsn0w, utilizatorii pot face cu usurinta un jailbreak tethered (priponit) oricarui device care ruleaza pe iOS 5 Beta 7, cu exceptia iPad-ului 2, care nu suporta niciun jailbreak in afara de JailbreakMe 3.0, care este destinat iOS 4.3.3.

Redsn0w este usor de folosit, beneficiind de o interfata "user-friendly" care afiseaza toate instructiunile detaliat. Pentru jailbreak cu aceasta unealta, poti urmari ghidul nostru, iar cand esti rugat sa selectezi fisierul IPSW, va trebui sa selectezi IPSW-ul pentru iOS 5 Beta 6 (si nu cel pentru noul Beta 7).



Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment