Urmatoarele unelte pentru jailbreak nepriponit pe iOS 4.2.1

Sunt doua unelte pe care vreau sa le anunt pentru jailbreak untethered ("nepriponit") pe iOS 4.2.1: GreenPois0n si urmatoarul soft scos de George 'GeoHot' Hotz, care probabil se va numi Rubyra1n.

GreenPois0n RC5 va fi lansat "FOARTE curand" dupa cum ne atentioneaza @JHackstar. Iata mai jos si un mic tabel pe care utilizatorul l-a facut public:


Din moment ce, odata cu iOS 4.3, Apple a inchis "gaura" pe care toti hackerii o exploatau pentru a face jailbreak device-urilor lor, creatorii GreenPois0n au spus ca nu mai are rost sa astepte pana ce o noua versiune de iOS va fi lansata pentru a face public jailbreak-ul lor.

Asta inseamna ca cei care asteptau un jailbreak untethered pentru 4.2.1 vor avea o surpriza placuta foarte curand. De mentionat ar fi si ca  GreenPois0n va functiona pe toate aparatele: iPhone 4, 3GS, 3G, iPod 2G si 3G si iPad.

A doua unealta este cea a lui George Hotz, care la momentul actual are probleme serioase cu Sony, care i-a intentat un proces. Desi are toata aparatura pusa sub sechestru sau in curs de de sechestrare, GeoHot planuiste sa lanseze un jailbreak untethered pentru 4.2.1 dupa data de 10 februarie 2011 (cand va fi lansata si versiunea de iPhone pe reteaua Verizon).

Tutoriale detaliate vor fi publicate si pe acest blog folosind ultimele unelte de jailbreak, asa ca va puteti abona pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment