Conform Samsung, Apple a falsificat dovezi si pentru curtile din Olanda!


Conform unui raport al unei publicatii din Danemarca, Webwereld, Apple a falsificat din nou unele dovezi pe care le-a inaintat curtilor de justitie din Olanda pentru a interzice vanzarea produselor Samsung Galaxy. Avocatul Samsung, Bas Berghuis, din partea firmei Simmons and Simmons, a declarat ca Apple "manipuleaza dovezi vizuale, facand produsele Samsung sa para similare celor Apple". Iata ce a mai declarat avocatul Samsung:

“It surprises me that for the second time incorrect presentations of a Samsung product emerge in photographic evidence filed in litigation,” said Mark Krul, lawyer and IP law specialist at Dutch firm WiseMen. “This is not appropriate and undermines Apple’s credibility both inside and outside the court room.”
Daca nu esti la curent cu disputele legale dintre Apple si Samsung in Europa, trebuie sa stii ca o curte din Germania a acordat o injunctie companiei Apple, conform careia Samsung Galaxy Tab 10.1 nu va mai fi vanduta pe teritoriul Uniunii Europene. Injunctia a fost deja revocata pe baza unui apel din partea Samsung, insa si pe baza faptului ca Apple a manipulat unele dovezi in avantajul lor.

Daca modificarile pe care Apple le-a facut dovezilor atunci constau in marirea Galaxy Tab-ului 10.1 la dimensiunea iPad-ului, acum se pare ca Apple a micsoratt Samsung Galaxy S la marimea unui iPhone 3G.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment